Divna gesta prema medicinarima iz KB Dubrava! Ugostitelj će im odnijeti pakete s hranom: ‘Da bar malo proslave’

Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL, Ilustracija

Još jedna divna akcija dolazi od 35-godišnjeg vlasnika cateringa Fluvius iz Markuševca.

U ovim teškim danima odlučio je da će na staru godinu donirati hranu, kolače, pjenušac i sokove za 120 zaposlenika na covid odjelima u KB Dubrava.

“Sve te kontakte imao sam još od ožujka jer su mi pomogli i kada smo ljudima nosili hranu. Tu su Feravina koja doniraju šampanjac, Jelena Rodić, vlasnica slastičarnice 2Sweet koja će ispeći kolače, Marko Kovačec sa svojom firmom Pogon sreće koji će donirati sokiće i mi iz Cateringa, pršutana Mataš koja je donirala pršute”, rekao je Petar Pavlić za Telegram.

Pakete će do KB Dubrava dovesti do 19.30 sati, a zaposlenici će ih preuzeti na vratima bolnice.

“Čuli smo se s glavnom sestrom koja sve to vodi, u pitanju je šest odjela. Bila je oduševljena kada smo je nazvali.

Glavna sestra nam je rekla da si obično svatko donese nešto od doma pa proslave ako uspiju od posla. I pretpostavili smo da nemaju ništa organizirano niti da im itko nešto nosi”, rekao je.

‘Malo će se počastiti’

Napravit će lunch boxeve. U njima će biti sirevi, kulen, pršut, francuska salata i kruh.

“Da si barem malo proslave kada već moraju biti tamo. Htjeli smo im nekako pomoći i stvarno bih se ovim putem želio zahvaliti svima koji su pristali sudjelovati i donirati ponešto”, iskreno je rekao Pavlić.

Kaže da je navikao raditi za blagdane, pa mu je čudno sada kad nema posla.

“Znam da će si ljudi koji će raditi noćnu nešto od doma uzeti, ali znam i koliko će im biti drago kad im stignu paketi. Malo će se počastiti i ipak će im biti ljepša Nova godina”, zaključio je.


Komentari