Đir princa Harrya petkom u Zagrebu: Jedan dan u životu poznatog modela!

Robert Bojanić

Poznati hrvatski model, Robert Bojanić, mediima poznati kao hrvatska verzija princa Harryja, uživa u prirodnoj hrani koji kupuje na najpoznatijoj zagrebačkoj tržnici- Dolcu.

Robert Bojanić

Robert otkriva kako svakog petka odlazi na Dolac i kupuje zdravo i domaće. Ono što voli kod ove tržnice je odlična atmosfera koju stvaraju ljubazne kumice. Kaže kako se na Dolcu može naći svega, od svježeg voća i povrća, pravog sira i vrhnja, jaja, domaćeg meda, mesa pa sve do ribarnice gdje pronalazi svježe upecane ribe.

Najdraže mu je kada na tržnicu dođu tamburaši u tradicionalnim nošnjama i pjevaju tradicionalne starogradske pjesme, a često im se u pjesmi i veselje pridruže i svima poznate kumice. Ovo Robertu predstavlja poseban užitak.

Kaže kako su prodavači na ovom placu veoma ljubazni i uljudni te pošteni i ono najbitnije- nasmijani. Domaću hranu koju nabavlja na ovaj način ne može usporediti s kupovnom, a tvrdi i kako su cijene prihvatljive za razliku od brojnih trgovina.

Robert Bojanić

Nakon Dolca obavezno odlazi u slastičarnicu ‘Zagreb’ za koju smatra da ima fantastične slastice, a nakon slatkog osvježenja odlazi u svoj omiljeni kafić ‘Kavanica’ gdje uživa u dobroj šalici kave i ugodnoj jazz glazbi.

 


Komentari