‘Devet od deset hrvatskih političara bi trebalo završiti u paklu’, kaže Bandić na otvorenju dječjeg parka

Foto: Dragan Matic / CROPIX

Danas su završeni radovi na sanaciji Trga Ivana Kukuljevića Sakcinskog u Španskom, a obnovljeni trg je posjetio i gradonačelnik Milan Bandić.

Ukupna vrijednost investicije, u sklopu koje je izrađen sustav oborinske odvodnje, izvršeno opločenje i krajobrazno uređenje te postavljena javna rasvjeta, je 6,4 milijuna kuna plus PDV.

Gradonačelnik je prilikom obilaska trga u čijem je sklopu i dječje igralište komentirao hrvatske političare. “Grijeh je obećati ljudima, a ne izvršiti obećanje. Da Bog manje milostiv devet od deset hrvatskih političara bi već završilo u paklu obzirom koliko su obećavali, a koliko nisu napravili. Manji je grijeh pokazati kad nešto napravite, zato smo danas ovdje”, istaknuo je Bandić u svom obraćanju novinarima.

Dodao je kako “zahvaljuje građanima na strpljenju jer je na tom mjestu, do ožujka ove godine, plivala voda, ljudi su skakali i žabe kreketale. Sada je to prošlost jer ovdje su sada dječja igrališta i sretna djeca i roditelji.

Osvrnuo se i na sastanak s premijerom Plenkovićem i temama o kojima su raspravljali. “Između mene, premijera i gospodina Prgometa nema nikakvih prijepora. Poštuje se procedura, Ustav i zakon. I za mene i za premijera vrijedi nulta stopa nepodopštine. Za sukob unutar kluba HDZ-a ne mogu govoriti, mogu vam reći da unutar Stranke 365 nema sukoba.

Na pitanje očekuje li podršku HDZ-a po pitanju GUP-a rekao je kako “očekuje podršku svih u skupštini kojima je stalo do razvoja ovoga grada jer GUP nije ništa drugo nego molitvenik.


Komentari