DETALJI POSLJEDNJE BANDIĆEVE VEČERE: U jednom trenutku sve je pošlo po zlu, no nitko se nije htio predati

10.10.2020., Zagreb - Udruga La Verna organizira akciju Zacin ljubavi na Cvjetnom trgu. Milan Bandic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Subotnja večer na samom kraju veljače bila je posljednja za najdugovječnijeg šefa metropole Milana Bandića. Njegov život okončao se samo tri mjeseca prije željno iščekivanih izbora kada se trebao boriti za sedmi mandat, no gradonačelniku je nakon večere u društvu prijatelja naglo pozlilo.

“U jednom trenu se samo srušio”, otkrio je za Dnevno bliski Bandićev prijatelj i pulmolog iz bolnice Jordanovac dr. Gzim Redžepi.

Pulmolog je odmah pokušao pomoći gradonačelniku pa je započeo reanimaciju, dok su prijatelji istog trena pozvali hitnu.

“Bio je živ kad je hitna došla, a reanimacija je nastavljena na Sv. Duhu. No, unatoč svima naporima Bandiću se nije moglo pomoći”, rekao je.

Inače, domaćin večere bio je poduzetnik Sergej Ivanović koji je, dakako, potresen smrću svog prijatelja.

“Bili smo sinoć na večeri kod mene, dr. Redžepi, gradonačelnik i ja. Nakon što mu je pozlilo pozvali smo hitnu. Sve dalje vam je poznato. Molim vas da me razumijete, teško mi je u ovom trenutku”, odgovorio  je Ivanović.

Inače, svijetlo je u stanu u Bužanovoj 4 gorjelo cijelu noć. 24sata pišu da je supruga shrvana te ne može prestati plakati. Uz nju je neprestano kćer jedinica Ana Marija koja joj pokušava biti podrška.


Komentari