DETALJAN PREGLED stanja na cestama u gradu i županiji

www.caerphilly.gov.uk

Radovi i vremenski uvjeti usporavaju promet.

Do 07. prosinca do 04,00 sati zbog radova na Savskoj cesti sjeverno od raskrižja sa Zagrebačkom avenijom zauzet će se dio zapadnog kolnika, te će se voziti po preostalom dijelu kolnika.

Zbog radova na državnoj cesti DC10 čvor Sveta Helena-Cugovec, od čvora Vrbovec 1 u smjeru Svete Helene (1. +800 do 2. +300 km) vozi se jednim trakom usporeno.

Zbog sanacije šahtova vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju na D1 kod Westgatea.

Do 31. prosinca do 18 sati uz privremenu regulaciju prometa vozi se na ŽC3119 Oborovo-Lijevi Dubrovčak.

Do 14. prosinca, svakodnevno od 08,00 do 17,00 sati, zbog radova u Zagrebu u Ulici Ota Habeka na dijelu od Ulice Podolčica do Ulice Tomuradi odvojak zauzimat će se dio kolnika, dok će promet teći po preostalom slobodnom dijelu kolnika.

Na državnoj cesti DC10 čvor Sveta Helena-Cugovec između 4. +500 i 5. km te 3. +500 i 4. km, zbog kvara na rasvjeti vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju uz ograničenje brzine od 60 km/h.
Na DC307 Dobri Zdenci – Hum Bistrički od 18. do 21. km radovi frezanja te se vozi uz privremenu prometnu signalizaciju.

Magla, ponegdje vrlo gusta, smanjuje vidljivost i usporava vožnju na cestama u unutrašnjosti. Ima je i na dionicama autocesta:

A1 između Zagreba i tunela Sveti Rok,
A2 Zagreb-Macelj između Krapine i Zaprešića,
A3 Bregana-Lipovac između čvorova Bregana i Ivanje Reke
A11 Jakuševec-Velika Gorica Jug-Buševec-Lekenik,
A4 Zagreb-Goričan,
A6 Rijeka-Zagreb između Bosiljeva i Kikovice.

Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Zbog niskih temperatura na cestama u unutrašnjosti moguća je poledica, posebice na mostovima, vijaduktima i nadvožnjacima. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila, stoji na stranicama HAK-a.

CESTE ZATVORENE ZBOG RADOVA

GRAD ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Do 07.prosinca u 04:00 zbog radova na tramvajskoj pruzi raskrižje Ulica Pavla Hatza, Draškovićeva, Kneza Mislava i kneza Borne, bit će zatvoreno skretanje iz smjera ulice Pavla Hatza u ulicu kneza Mislava te iz smjera ulice kneza Branimira u Draškovićevu ulicu.

Zbog izvođenja radova na pripremi za asfaltiranje te asfaltiranju istočne prometne trake na Varaždinskoj cesti na dijelu od Bjelovarske ceste do Trakošćanske ulice, do 08. 12. do 05,00 sati, za sav promet bit će zatvorena navedena prometna traka. Promet Varaždinskom cestom na navedenoj dionici odvijat će se samo u smjeru juga dok će se u smjeru sjevera koristiti obilazni pravac: Bjelovarska – Zagrebačka – Bistrička – Trakošćanska – Varaždinska.

Županijska cesta ŽC1006 (Podgorje Bistričko (DC29)- A.G. Grada Zagreba) zatvorena je na dionici DC29-granica Krapinsko-zagorske s Gradom Zagrebom u duljini od 4 km u periodu zimskog održavanja županijskih i lokalnih cesta od 15. studenog 2015.god. do 31. ožujka 2016.god. Obilazak je: DC29 na dionici Marija Bistrica-Kašina-Sesvete, i obrnuto.

od 15. studenog 2015.god. do 31. ožujka 2016.god. (u periodu zimskog održavanja županijskih i lokalnih cesta) zatvorena je LC22098 (Sveti Matej (ŽC2224)-Gornja Planina (A.G. Grada Zagreba)) do granice Krapinsko-zagorske županije s Gradom Zagrebom u duljini od 2 km

Do daljnjega je zatvorena ŽC3124 obilaznica Križa, vozi se kroz centar Križa, zbog radova. Do završetka sanacije kolnika za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 3,5 t zatvorena je ŽC3067 u ulici Sv. Benedikta, zbog znatnog oštećenja trupa i kolnika ceste.


Komentari