DERUTNO STANJE ZARAZNOG ODJELA: ‘Ovo nije obnavljano od Tita, velika sramota za grad’ (FOTO)

gradacac.org

Građani su ljutiti i ogorčeni zbog stanja zaraznog odjela u Zagrebu.

Na Facebook stranici grupe Slobodna Hrvatska osvanula je fotografija zaraznog odjela u Zagrebu koji je svojim derutnim stanjem i gužvom zgrozio Zagrepčane i Zagrepčanke.

Za cijeli Zagreb čekaonica od 5 x 5 metara. Prepuno, djeca i umirovljenici zajedni, tko nije zarazan, bit će. Čekanje 2 sata minimalno, ako se ima sreće. Ali zato imamo fontane i skijalište u centru grada“, stoji u njihovoj objavi.

Napominju u komentarima da liječnici i ostali medicinski djelatnici rade kao na pokretnoj traci u nedostatnim materijalno tehničkim materijalima.

FOTO: Slobodna Hrvatska
FOTO: Slobodna Hrvatska

Građani su kazali da ih ovaj prizor ne čudi budući da “nitko ne ulaže u ono što je potrebno, već gdje mogu izvući novac“, stoga ih ljuti što, kako kažu, vlasti za luksuz imaju novca, no za ono potrebno ne.

Ma tko šljivi bolesne, na tome se ne skupljaju poeni, to ne snimaju novinari, svatko trpi svoje i moli Boga da ne mora tamo“, kazala je Mihaela.

Požalili su se i na to da su bolnice u katastrofalnom stanju, vrtića nema, u školama je grijanje loše, nema spalionica smeća… Ovo su tek neke od stvari koje su ljutiti građani spomenuli.

Neki su se Zagrepčani požalili zbog loših iskustava, no većina je ipak imala riječi hvale za zarazni odjel.

Dražen je svojim sugrađanima uputio odgovor na pitanja i žalbe.

zarazna


Komentari