Denis Hrestak predstavio kandidate za predsjedništvo SDP-a grada Zagreba

FOTO: Ivan Klindić

Prvi krug izbora za predsjednika, potpredsjednike te predsjedništvo i gradski odbor SDP-a održat će se 10. lipnja.

Denis Hrestak predstavio je kandidate za predsjedništvo SDP-a Grada Zagreba. Hrestakov tim čine istaknuti pojedinci okupljeni u borbi za kvalitetnije i transparentnije vođenje grada, ali i kreiranje stranačke politike koja će pomiriti nesuglasice u SDP-u i vratiti socijaldemokraciju u društvo.

Kandidati za predsjedništvo SDP-a Grada Zagreba su Tihomir Barišić, Draženko Pandek, Ivan Butorac, Mladenka Pašalić-Patarčec, Tamara Čubretović, Mladen Pejnović, Ivan Kozolić, Domagoj Prica, Matej Mišić, Darko Šaponja, Saša Molan, Emil Tafra, Vesna Nađ te Božica Uroić.

„Ovi ljudi primjer su kvalitetnih pojedinca koji kao tim mogu SDP vratiti na prvo mjesto u Gradu Zagrebu. Dijelimo zajedničke ciljeve, a prvenstveno želimo napraviti nešto dobro za naš grad i sugrađane. Vjerujem da su članovi SDP-a prepoznali naš potencijal i siguran sam da ću u nedjelju pobijediti.“ – zaključio je Hrestak.

Denis Hrestak je u stranci od početka 1998. godine i prošao je put od člana stranke do člana Predsjedništva Gradske organizacije. Trešnjevački starosjedilac zadnjih dvadeset godina radio je u AD Plastici, Zagrebačkoj banci, APIS IT-u te Infosistemu, a trenutno radi kao privatni poduzetnik.

Prvi krug izbora za predsjednika, potpredsjednike te predsjedništvo i gradski odbor SDP-a održat će se 10. lipnja.

 


Komentari