DEBATA s predstavnicima/ama političkih stranaka o izbornim zahtjevima MREŽE MLADIH HRVATSKE

Facebook

Mreža mladih Hrvatske organizira debatu s predstavnicima i predstavnicama političkih stranaka i kandidacijskih lista uoči nadolazećih parlamentarnih izbora.

Debata će biti usmjerena na zahtjeve sažete u nedavno objavljenom dokumentu „Slika, ton…a program?“.Prijave su moguće zaključno s ponedjeljkom, 26. listopada preko ovog linka: https://docs.google.com/forms/d/1YnJPqFLQ3ZkJIg-SjfKeVng7WpR2-mHwV02r1p7gDQw/viewform

“Zanima li te što ljudi koji će odlučivati o tvojoj budućnosti misle o naknadi za mlade bez prethodnog radnog iskustva u vremenu traženja posla? Treba li se mlade usavršavati za radno mjesto u sklopu obrazovanja, ili tek nakon, kroz mjere poput stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa (SOR)? Treba li hrvatskim građanima uopće jamčiti prošireni set socijalnih prava kroz usvajanje revidirane Europske socijalne povelje? U konačnici, želiš li znati tko od njih ima program za mlade u naredne četiri godine, a kome su mladi tek slika i ton, nemoj propustiti ovu debatu.”, stoji u najavi događaja.

Ovdje možete PREDLAGATI PITANJA koja biste voljeli da se prilikom debate postave sudionicima. MMH zadržava pravo izbora pitanja koja će zaista biti postavljena izravno na samom događanja. Predviđeno trajanje debate je 2 sata, a vodit će ju novinarka Nataša Božić. Debata će se održati Hotelu Internacional, s početkom u 12:00 sati.


Za sve dodatne informacije kliknite ovdje.

Komentari

loading...
-->