DAVOR BERNARDIĆ NAJAVIO: ‘Nećemo podržati sredstva namijenjena za Dinamo, ne rade transparentno’

Facebook

Zastupnici su primjetili i da u proračunu nedostaje dugo najavljivani plan 10+10+10.

Ovakav prijedlog proračuna nećemo podržati, poručili su pojedini oporbeni zastupnici iz redova SDP-a u Gradskoj skupštini. Glavni razlog je, kako je istaknuo potpredsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić, predstavljanje proračuna na netransparentan način.

”Zastupnicima nije dostavljena razrada do četvrte razine. Zašto je to tako, morat će odgovoriti ljudi u Gradskoj upravi. Zalažemo se da kad je u pitanju gradski novac da sve bude javno. Svaka kuna treba biti prikazana, to nije gradonačelnikov novac. Javni novac je javna stvar”, zaključio je Bernardić, piše zagrebancija.com.

Zastupnici su primjetili i da u proračunu nedostaje dugo najavljivani plan 10+10+10.

”To samo pokazuje kako se određenim stvarima u politici pristupa olako i neodgovorno. Tih novaca za projekte, čak ni elementarne naznake tih projekata u proračunu nema. Ono što se da iščitati je novo zaduženje u sljedećoj godini”, komentirao je. No, da nije sve tako crno, svjedoči podatak da je više sredstava namjenjeno vatrogasnoj zajednici Grada Zagreba što su, iako neće podržati proračun, oporbeni zastupnici pohvalili.


Komentari