Dario Juričan odlučan o svom imenu: ‘U konačnici ja ću sigurno biti Milan Bandić’

Facebook

Čovjek koji se zvao Milan Bandić najavljuje nastavak borbe za pravo da se zove kao zagrebački gradonačelnik i da se pod tim imenom natječe za novog hrvatskog predsjednika.

Čovjek koji se zvao Milan Bandić

Dario Juričan redatelj koji je promijenio ime u Milan Bandić, u intervju za N1 je daje obrazloženja kako je i zašto promijenio ime u gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića. Dva puta je uspio u naumu da se zove Milan Bandić i dva puta je drugi Milan Bandić uspio uzeti mu ime. “Ja mislim da je to privremeno, u konačnici ja ću sigurno biti Milan Bandić, nitko nema zaštitu brenda svog imena, ja sam sve napravio legalno. Ja nisam nikome ništa oteo, dok moj imenjak Milan Bandić (gradonačelnik) koristi institucije grada i svog kompića Plenkovića preko ministarstva uprave, da zapravo naštete mojoj predsjedničkoj kampanji.”, kaže Juričan.

Božija misija: Biti glasnogovornik malog korumpiranog čovjeka

Kao glavni razlog zašto je promijenio ime navodi Božansku intervenciju. “Meni je Bog došao u jednom trenutku i rekao ‘Ti moraš spasit Hrvatsku, ti si taj.'”, kaže Juričan, “Ja sam taj koji će navjestit evanđelje korupcije.”


Trenutno se i dalje zove Boris Juričan iako bi volio biti Milan Bandić, predsjednik Republike Hrvatske. Gradonačelnik Zagreba je poduzeo pravni postupak u kojemu mu ukidaju ime. “Dovodio je javnost u zabludu.”, navodi Juričan kao razlog zašto se više ne zove Bandić.  Negoduje da u Sloveniji postoje četiri Janeza Janše a kod nas ne mogui postojati dva Milana Bandića. Prema anketi koji je proveo N1 kandidat Dario Juričan je u dobroj poziciji “Mene to iznenađuje i drago mi je da pobijeđujem u prvom krugu”.

Komentari

loading...