Dario Juričan ne staje: Evo što je poručio državnom odvjetniku

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Redatelj Dario Juričan putem svojeg se Facebook profila danas obratio glavnom državnom odvjetniku Draženu Jeleniću, koji je prije dva dana igrom slučajnosti na koncertu povodom predsjedanja Vijećem Europske Unije završio u loži sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem.

U svojoj objavi, Juričan se referirao na Milana Bandića i njegove komentare o sjedenju u loži s Jelenićem, koji je istaknuo kako mu je zbog toga bilo neugodno, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“REMETINEC MU ČINI SAMO DOBRO…
G. državni odvjetniče Jeleniću, za utjehu što vam je rezač etiketa smjestio sjedaljku u HNK može vam biti činjenica što je komentirajući pred TV kamerama storiju s vama citirao Churchilla čiju je biografiju pročitao upravo u Remetincu. Guzolisci su mu u Remetinec donosili biografije državnika, što takvoj jednoj veličini jedino i priliči. Remetinec je rezaču etiketa učinio samo dobro. Ja se nadam da će on naći vremena, kad ponovo posjeti Remetinec, i za svoju autobiografiju, da mi iz prve ruke saznamo kako mu je uspjelo. Makar me, da budem iskren, strah da će, baš poput Ivice Todorića, doživjeti preobraćenje i postati najvećim borcem protiv korupcije u ovom dijelu Europe.
Ostati ću ja, Dario Juričan, jedino korumpirano kriminalno đubre u Hrvatskoj…”, napisao je. 

 


Komentari