DANI HRANE I TRADICIJSKIH PROIZVODA U ZAGREBU: Počele prijave za besplatno sudjelovanje izlagača

Pixabay

Za sve izlagače s područja Zagrebačke županije i Grada Zagreba koji žele besplatno predstaviti svoje proizvode.

I ove je godine organizirana izložbeno-prodajna manifestacija “Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba” koja će se održati 8. i 9. listopada 2016. godine u Boćarskom domu (Prisavlje 2, Zagreb).

Sudjelovanje je besplatno

Pozivaju se svi zainteresirani izlagači s područja Zagrebačke županije i Grada Zagreba koji se žele besplatno predstaviti sa svojim proizvodima na sajmu da svoje prijave dostave najkasnije do 21. rujna 2016. godine. Prijavni obrazac nalazi se na naslovnici web stranice Zagrebačke županije (www.zagrebacka-zupanija.hr). Sudjelovanje na sajmu je besplatno za proizvođače sa područja Zagrebačke županije i Grada Zagreba.

Ograničen broj mjesta

Prijavnice se šalju na adresu: ZAGREBAČKA ŽUPANIJA, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, 10 000 Zagreb ili putem faxa na 01/6009-474. Broj izlagačkih mjesta je ograničen te će se poštivati redoslijed prijave. Po isteku roka za prijavu, svi izlagači bit će pismeno obaviješteni o prihvaćanju njihove prijave te će dobiti detaljne upute vezane uz održavanje samog sajma.

Dodatne informacije zainteresirani izlagači mogu dobiti na tel. 01/6009-426, 01/6009-466.

>>>Preko sto izlagača i nagrade posjetiteljima: ‘Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba’

 


Komentari