DANAS SVI NA JELAČIĆ PLAC: Jednostavno morate doći na najslađi festival u Zagrebu!

Peti po redi zagrebački Festival kave i čokolade, otvara se danas na zagrebačkom glavnom trgu. 

Zagreb Coffee & Chocofest – 5. festival kave i čokolade od 11. veljače na najvećem zagrebačkom trgu! Jubilarni 5. festival kave i čokolade – Zagreb Coffe & Chocofest od 11. do 14 veljače na Trgu bana Jelačića bit će nezaobilazna destinacija svih ljubitelja hedonizma i slatkih užitaka koje nepcu pružaju kava i čokolada. Tijekom četiri dana festivala predstavit će se najbolji od najboljih hrvatskih i svjetskih proizvođača kave i čokolade. Kroz različite promocije, radionice i prigodnu prodaju brojni hrvatski i inozemni proizvođači predstavit će najnovije trendove u gastronomiji i industriji kave i čokolade.

Posjetitelji festivala moći će premijerno uživati u degustaciji prve hrvatske čokolade sa ekološkim certifikatom proizvedenoj u Hrvatskoj, sirovoj čokoladi i čokoladnim prozvodima bez glutena i laktoze, te vrućim čokoladama sa okusima maline, kikirikija i karamele.

Povodom Dana zaljubljenih svi posjetitelji zaljubljeni u kavu i čokoladu moći će se na Trgu bana Jelačića zagrliti i slikati sa velikim Zagreb Coffee & Chocofest srcem.

Festival traje od 11. do 14. veljače, a za posjetitelje je otvoren svakim danom od 10 do 21 sat.


Komentari

loading...
-->