‘DANAS ME SVI J*BU!’: On je postao hit na društvenim mrežama i može nam biti uzor! (FOTO)

zagrebancija.com

Lik u crvenoj majici može nam biti uzor, malo bunta nam možda i ne bi škodilo jer mlade, stavimo ruku na srce, doslovno ”bockaju” sa svih strana…

”Ne znamo je li ovaj dečko student ili ne, ali znamo da je u subotu uzrokovao zastoj u Savskoj. Nakon što mu vozačica nije otvorila vrata, sjeo je na tračnice uz komentar da “ga danas svi jebu i da se neće maknuti dok ga murja ne odvede’‘, stoji uz opis fotografije objavljenje na MojFaks.com, a koja je u kratkom vremenskom periodu postala pravi hit na društvenim mrežama.

Naime, ljutiti mladić sjeo se na tračnice te tako na trenutak zaustavio promet u spomenutom djelu grada, a zbog svog čina pokupio je preko 2 000 lajkova. Iako građanima koji su se u to vrijeme našli mjestu događanja ovaj prizor možda i nije bio simpatičan (jer naime poznati smo po tome kako se uvijek negdje žurimo i kasnimo), činjenica je kako bi nam ovaj mladi Zagrepčanin mogao biti jedna vrsta uzora, podsjetnik na to kako ponekad bunt i nije nužno loša stvar. I sjetih se priče jednog profesora, vrlo je kratka i jednostavna.

>>> Ovih 5 fotografija nikoga neće ostaviti ravnodušnim (mogle bi vas i jako naljutiti)


”Znate što bi se dogodilo da je primjerice ministar u bivšoj državi rekao nama mladima da ćemo po završetku fakulteta raditi za 2 300 kuna i manje? Zakrčili bi sve zagrebačke prometnice i izborili se za svoja prava, a vi? Sjedite i gledate, ljutite me malo, morate se boriti za svoja prava. Ne nasiljem, ali recimo izlazak studenata na ulicu i onemogućavanje prometovanja nekih glavnih zagrebačkih prometnica čini mi se kao odlična ideja. I tako sve dok mladi u Hrvatskoj ne dobiju položaj i status kakav zaslužuju!”, riječi su profesora apsolventima na jednom zagrebačkom veleučilištu. Pametnome dosta.

Možda je mladić u crvenoj majici bio revoltiran nečim sasvim drugim, ali nekako se priče podudaruju i mogu svesti pod zajednički nazivnik, zar ne?

11866243_10153662972424131_8084844959357484487_n

 >>> ŠOK U TRAMVAJU BROJ TRI! Potpuno gol muškarac pjevajući Severinine hitove zgrozio putnike (FOTO)

 

Komentari

loading...
-->