Danas iz pritvora izlazi 31-godišnjak koji je brutalno pretukao djevojku? Majka vrištala u sudnici

Pixabay

Danas istječe maksimalni rok za zadržavanje Darka Kovačevića Daruvarca u pritvoru, a očekuje se njegovo puštanje na slobodu jer danas nije održano ročište. Daruvarac je u pritvoru jer je optužen da je u jednom zadarskom kafiću pretukao djevojku što je zgrozilo javnost.

Nakon što je jutros sutkinja Općinskog suda u Zadru Mitra Meštrović još jednom odgodila suđenje 31-godišnjem Darku Kovačeviću Daruvarcu zbog izostanka Daruvarčevog odvjetnika, u sudnici je izbio incident.

Majka pretučene 18-godišnjakinje danas je trebala svjedočiti, a kada je shvatila da će on vrlo vjerojatno biti na slobodi, briznula je u plač. “Ne mogu ja ovo više. Ne mogu ovo izdržati”, zajecala je, prenosi Zadarski.

Zatim je u sobu za zaštićene svjedoke ušla njezina kćer, pokušavajući doći do majke mašući rukama i nogama. Pravosudni policajci pokušavali su smiriti cijelu situaciju.

“Dajte mi torbu da odvedem dicu iz ove države. Ne mogu više, ne mogu više..Ubit će mi dicu. Ne mogu više. Radi koga ja moram bižati iz Hrvatske, radi koga”, jecala je majka iz sobe za svjedoke, a potom i u hodniku Općinskog suda u Zadru kojim su nakon njihovog odlaska policajci proveli Daruvarca prema policijskom automobilu, a potom i prema istražnom zatvoru u zgradi na Poluootoku.

 


Komentari