Danas iskoristite besplatan ulaz na bazene u Samoboru

Google maps/screenshoot

Iako se već izgubili svu nadu da će ovog ljeta uživati na svojim omiljenim gradskim bazenima, Samoborce je u zadnji tren pozitivno šokirao obrat u ovoj pravnoj zavrzlami – danas mogu na kupanje, i to besplatno!

Unatoč mnogim zavrzlamama oko sporova s dosadašnjim koncesionarom, odlučeno je da se čeka odluka suda, no za to vrijeme će bazeni ipak raditi.

Bazeni će redovno raditi od ponedjeljka, a bit će otvoreni svakog radnog dana te subotom, nedjeljom i praznikom od 10 do 19:30. No kupanje je radnim danom od 10 do 14 rezervirano isključivo za djecu, polaznike ljetnog programa “Sportko”. Oni, uz predočenu iskaznicu mogu besplatno na bazene svakog dana, a ulaz na bazen je besplatan i za svu ostalu djecu mlađu od sedam godina koja na bazenima moraju biti u pratnji odrasle osobe.

Novost je ove sezone da ulaznicu neće uopće morati plaćati ni učenici osnovnih i srednjih škola koji će se moći besplatno kupati u redovnom terminu za građanstvo od 15 do 19.30 sati. Cijena ulaznice za sve ostale kupače je 20 kuna.


Komentari