DAN OTVORENIH VRATA: Na plivanje, klizanje i Hipodrom za nula kuna

Pixabay

Sportske aktivnosti, baš kao i parking na Jarunu, bit će besplatne. 

Grad je odlučio za svetog Nikolu počastiti Zagrepčane pa će tako na RSC Jarun, SP Mladost, bazenskim kompleksima Utrina i Svetice, Zimskom plivalištu Mladost, bazenu Iver, SRC Šalati, klizalištu Velesajam i Hipodromu Zagreb, cijeli dan biti moguće besplatno se rekreirati i naučiti nešto novo o svakom od objekta.

Sva četiri zatvorena gradska bazena (SP Mladost, BK Utrina, BK Svetice, ZP Mladost)na „Dan sportskih objekata“ ponuditi će svojim posjetiteljima i stalnim korisnicima besplatno korištenje bazenskih pruga za plivanje.

Osim toga, svi zainteresirani će moći nesmetano boraviti na tribinama te pogledati treninge i programe koji se svakodnevno održavaju na bazenima, kao i stručno se savjetovati sa trenerima vodenih sportova.

Program na RSC Jarun odvijat će se u Domu sportaša i to kroz prezentaciju raznih sportova – triatlon, kanu, kajak, veslanje, softball, koji su svoj dom našli upravo na Jarunu.

Za najmlađe je pripremradionicu na kojoj će moći saznati više o flori i fauni Jaruna, a svim posjetiteljima koji na Jarun dolaze osobnim vozilom omogućiti će se besplatan ulazak od 08:00 do 16:00 sati.

Ukoliko se od 10:00-13:00 sati, nađete u blizini Hipodroma, pozivamo vas da nas posjetite, jer vas očekuje prezentacija naše Škole jahanja, te druženje s konjima.

Besplatno klizanje biti će moguće na SRC Šalati, i to u terminu od 13:30 do 15:00 sati, te na klizalištu Velesajam u terminu od 19:00 do 20:30 sati. Na ledu klizališta Velesajam klizati ćete u društvu Djeda Božićnjaka, hokejaša, te Zagrebačkih Pahuljica.


Komentari