DALIJA OREŠKOVIĆ U SUZAMA: Za sve je kriv jedan poznati Zagrepčanin, zbog ovoga je briznula u plač!

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dalija Orešković se osvrnula na film “Kumek” kojeg je u petak imao priliku pogledati veliki broj građana, a propustila ga nije ni naša političarka.

Priznala je kako ju je film rasplakao, a u nekim se dijelovima i sama pronašla. Orešković tvrdi kako je bitka za Zagreb odavno izgubljena te zaključuje da “Kumek” nije film o Bandiću, već o svima nama.

Njezinu Facebook objavu prenosimo u cijelosti:

“Kumek nije film o Milanu Bandiću, nego o svima nama. O socijalno, moralno i intelektualno uništenom društvu koje je izgubilo snagu za otpor. Rasplakala me scena u kojoj Dario Juričan svojoj kćeri govori da će se kandidirati na predsjedničkim izborima, jer sam slične razgovore imala i sama. Bitka za Zagreb, zapravo je odavno izgubljena. Zaboravljeno je što bi to Zagreb trebao biti. Milan Bandić možda jest, a možda i nije politički mrtav. No sasvim sigurno nisu mrtvi interesi koji su ga stvorili. Ni oni veliki, ni mali. Pohlepna usta velikih, kao i gladna usta malih tražit će na nadolazećim izborima svoj put preživljavanja. Zagrebu treba Arya Stark u finalnoj bitci protiv Undeadova. Ali bojim se da će do tada Dario Juričan snimiti još nekoliko filmova…”, napisala je Dalija Orešković.

Kumek nije film o Milanu Bandiću, nego o svima nama. O socijalno, moralno i intelektualno uništenom društvu koje je…

Objavljuje Dalija OreškovićSubota, 19. prosinca 2020.


Komentari