Đakićev incidentni sin na sudu s bivšom voditeljicom i prijateljicom, što su mu zapravo radile u elitnoj zagrebačkoj ulici?

Photo; Facebook

Da nisu krive za prijetnje izrečene Tomislavu Đakiću, sinu HDZ-ova saborskog zastupnika Josipa Đakića, na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, izjasnile su se bivša televizijska voditeljica Karmen Barić (32) i njezina prijateljica Lana Babić (25) za koje tužiteljstvo traži devet mjeseci zatvora s dvije godine kušnje.

Tereti ih se naime da su s još jednim muškarcem, Adnanom K. u jutarnjim satima 30. ožujka 2020. godine došle na Đakićevu adresu u Medvedgradsku ulicu gdje su pokušale nasilno ući u stan, a kada im to nije pošlo za rukom, navodno su mu prijetila govoreći: “Ubit ćemo te, izađi van”, “Neće ti ni policija pomoći, ti si naš”.

Mlađi Đakić opisao je to jutro govoreći kako je u stanu bio s djevojkom Mariom, a kroz špijunku je vidio da su mu pred vratima Lana, inače njegova susjeda te Karmen, njena prijateljica, ali i nepoznat muškarac. Inače, protiv Adnana K. Đakić nije podigao optužnicu jer mu se ovaj ispričao.

Otprije poznat policiji

“Prijetile su mi da će me ubiti, a muškarac je vikao: ‘Ubit ću te klošarčino. Ubit ću te, sad ćeš vidjeti. Spalit ćemo tebe i tvoga tatu’. Iako sam im rekao da ću zvati policiju, one su nastavile lupati po vratima govoreći: ‘Pederu, debilu, klošaru, neće ti ni policija pomoći, ti si naš…’ Ispred vrata su se zadržale desetak minuta”, rekao je Đakić tužitelju.

Inače, mladi Đakić javnosti je otprije poznat baš zbog ranijeg susreta s djevojkama. Tada su se naime susreli na jednom benzinskoj crpki gdje su se posvađali, a navodno je nastala i šteta. S druge strane, određen mu je bio i istražni zatvor jer je prijetio policijskim službenicima. Oni su naime došli pred restoran Trnjanka gdje je prijavljeno kako je došlo sukoba nekoliko muškaraca, a kada su došli na intervenciju, dočekao ih je alkoholizirani Đakić. Priveli su ga u postaju na otrježnjenje, a kako je tada javio DORH, dok je bio u prostoriji za zadržavanje, s nakanom da ustraši policijske službenike, počeo je vikati na njih i vrijeđati ih. Pritom im je izrekao više raznih prijetnji, kao i da će ostati bez posla pozivajući se na člana svoje obitelji, naveli su.

Komentari