‘DAJ TEKUĆINU ŠTO ŽIVOT ZNAČI’ Daruj krv i popij besplatnu kavu

Pixabay

Medicinski fakultet je u suradnji sa Zborom Zdravstvenog sveučilišta i Stomatološkim fakultetom organizirao 8. akciju darivanja krvi. Do sada su prikupili više stotina doza krvi, a ove godine nadaju se da će nadmašiti taj rezultat. Organizatori kažu da je u zimsko vrijeme potreba za zalihama krvi veća nego inače, a akcija za njezino prikupljanje je sve manje zbog praznika i nadolazećih blagdana.

Iz tih razloga, pozivaju sve koji žele pomoći i ne boje se malog uboda da se odazovu u što većem broju te da omoguće našim dragim sugrađanima da dobiju priliku za život.

Mjesto na kojem će se odvijati darivanje krvi su prostorijama CEPAMED-a, Šalata 4 (zgrada klinika za dermatovenerologiju) u ponedjeljak, 10. prosinca 2018.

Kako se bliži Bižić, za svoje su donatore pripremili i simbolične poklončiće. Jedan od njih je besplatan ručak u menzi Medicinskog fakulteta, a studenti 1. i 2. godine Medicinskog fakulteta dobivaju i bodove za tjelesni. Također, dijelit će se kave u Boeingu, Radiću i Paviljončeku.

Komentari