DA TI SRCE STANE Torbica joj ostala na Glavnom kolodvoru, ono što je uslijedilo vraća vjeru u ljude

zet.hr

U moru loših vijesti, od pretrpanih bolnica, covid potvrda, koronavirusa, pa čak i do aktualnih poslova što policijskih, a što političkih, nađe se i koja dobra vijest. Ona koja vraća vjeru u ljude. Upravo s potonjom rečenicom obratila nam se čitateljica te nas zamolila da nam ispriča svoju priču. Onu koja joj je vratila vjeru u ljude!

Kako je torba vratila vjeru u ljude

Kako nam je ispričala čitateljica Zrinka Tojčić Antolčić, u ponedjeljak između 12 i 13 sati ostavila je ručnu torbu na Glavnom kolodvoru čekajući tramvaj prema Ljubljanici.

”Kod Tehničkog muzeja sam primijetila da moje torbe nema. Vratila sam se na Glavni i pitala gospođu na kiosku je li možda netko našao torbu”, ispričala nam je Zrinka.

Na njeno iznenađenje – torba je bila tamo!

“Gospođa Mirjana s kioska rekla mi je da je torbu donio jedan mladi dečko!”, kaže Zrinka, dodajući da ne zna ništa o dečku, osim da je mlađi, ali da mu se zahvaljuje i da bi ga htjela javno pohvaliti.

Foto: Torba koja je vratila vjeru u ljude

Zrinka je i napomenula kako ju je ljubičasta torba skoro stajala infarkta i to od straha. Naime, gospođa je preživjela opsežnu disekciju aorte, a ima ugrađena i dva plastična zaliska, stoga riječ je zaista o torbi koja vraća vjeru u ljude.


Komentari