’Da probate moj, nikada više ne biste kupili onaj iz trgovine’: Šostar otkrio čime će se baviti sada kada napušta grad

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Zvonimir Šostar, odlazi s mjesta ravnatelja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” u rujnu. Kako je istaknuo, odlazi u mirovinu, a za Večernji list, govori čime će se sada baviti.

Kako se ispostavilo, Šostar je veliki zaljubljenik u prirodu i poljoprivredu pa će mirovinu provesti sa suprugom na vikendici. Ističe kako tamo ima voćnjak i vrt pun povrća.

“Da probate moj paradajz, nikada više ne biste kupili onaj iz trgovine”, govori pa pojašnjava kako je posadio 60 grmova rajčice pa očekuje urod od bar 300 kilograma. S druge strane, da vikendica bude okružena divnom okućnicom, za to se pobrinula supruga. Ona naime gaji cvijeće.

Slobodni dani

“A imamo i osam kokica”, tvrdi Šostar koji priznaje i da na zemlji znaju raditi i do 22 sata, no osim poljoprivrede, ovaj dugogodišnji ravnatelj voli i otići u ribolov, ali priznaje da za to do sada nije imao vremena. “Iskoristio sam samo osam dana godišnjeg”, zaključuje.

Na njegovo mjesto sada će doći Sandra Šikić, a Šostar govori da će njegovu pomoć i ona, ali i nova gradska vlast, imati kada god to bude potrebno.


Komentari