Crveni nosovi klaunovidoktori šire radost na Staru godinu, evo koja će mjesta posjetiti

Foto: Deyan Barić

U blagdanskom ozračju, Crveni nosovi klaunovidoktori su u redovnim vizitama 30. prosinca u bolnicama Klinički bolnički centar „Zagreb“, te Klinici za dječje bolesti Zagreb, u periodu od 10.00 do 13.00 sati.

Pacijente će uveseliti doktorica Krafnica, doktor Ludek, doktorica Ica Mrvica, te sestra Livadić.

“U proteklih godinu dana bili smo redovno, u prosjeku dva puta tjedno, na potresom pogođenom području u Sisačko-moslavačkoj županiji i pružali smo psiho-socijalnu pomoć djeci, mladima i starima. I za blagdane nosimo osmijehe stoga smo na Staru godinu 31. prosinca, 2021.godine na dočeku dječje Nove godine u Glini na Trgu bana Josipa Jelačića 2, gdje ćemo dijeliti djeci svoje slikovnice „Dr. Crveni nos“ i „Lila“, pokazat ćemo pokoji klaundoktorski trik”, otkrili su iz udruge Crveni nosovi.

Klaundoktorice koje će uveseliti dječicu su doktorica Krafnica i doktorica Lila, a nakon uveseljavanja na glavnome trgu, posjetit će i kontejnerska naselja.

Dok je jedan crvenonosni tim u Glini, drugi je tim u Zagrebu u domu za starije i nemoćne „Dom Dubrava“ u kojem doktorica Maštalić i doktorica Ica Mrvica u period od 10.00 do 13 sati raspoložiti drage korisnike Doma.

“U protekloj dekadi koliko pružamo pomoć humorom u zdravstvu, donijeli smo više od 210. 000 osmijeha”, priopćili su Crveni nosovi.


Komentari