Cro Cop izgubio strpljenje: ‘On je prevarant i propalica, skriva se u nekoj rupi’

Mirko Filipović još nije plaćen za nastup na K-1 turniru koji se održao 2013. godine u Zagrebu. 

Iako su prošle već 4 godine, Cro Cop još nije vidio novac za nastup. Vlasnik K-1 turnira Mike Kim na sve moguće načine izbjegava platiti hrvatskoj legendi, kao i njegovim kolegama, novac koji su doslovno zaradili u krvi u ringu. Kim izbjegava svaki susret s Cro Copom i daje prazna obećanja. Sada je Cro Copu “prekipjelo” te se putem svog službenog Facebook profila oglasio na engleskom jeziku prozivajući Kima varalicom i propalicom.

“Dragi fanovi borilačkih sportova. Ovo lice pripada Mikeu Kimu, vlasniku jednog od najvećih sportskih brendova, K-1. Osim što je vlasnik K-1, on je i profesionalni prevarant. Nikada nije platio borce za K-1 GP 2013. u Zagrebu. Dao je toliko obećanja, uvijek je govorio: ‘Pričekajte još malo’.

Ponaša se kao petogodišnjak s legendarnim objašnjenjima zašto kasni s isplatom. U ovo doba prošle godine uhvatio sam ga u Beogradu gdje nam je dao riječ da će nam platiti do 1. ožujka 2017. A kad je došao 1. ožujka molio nas je da se strpimo. Zadnjih par mjeseci ignorira pozive i poruke boraca. Tipično za prevarante i propalice. Skriva se u nekoj rupi u Koreji ili Kini.

Samo želim informirati sve K-1 borce i ostale izvan našeg sporta da ne posluju s ovim čovjekom. A svima vama koji ćete se s njim rukovati poručujem da prebroje prste nakon toga”, objavio je Mirko na Facebooku te je dodao kako bi on i drugi prevareni borci voljeli da poruka bude objavljena i u korejskim te kineskim medijima kako ovaj čovjek više nikoga ne bi mogao prevariti.


Komentari