‘CRNOKOŠULJAŠI’ SIJU STRAH: Zbog ovoga, u nedjelju se ne želite naći na Jelačićevom trgu!

Screenshot

Kontraprosvjed protiv postrojavanja crnokošuljaša na Trgu – protiv fašizacije društva!, stoji u najavi Radničke fronte.

”Crnokošuljaška” paravojska ovu nedjelju najavila je postrojavanje u 11.45 sati na glavnom zagrebačkom trgu, stoji u priopćenju Radničke fronte. Međuim, samo petnaest minuta ranije u organizaciji Radničke fronte počet će kontraprosvjed koja upozorava da se radi o članovima stranke koja otvoreno zagovara profašističke stavove.

Crnokošuljaši su, kako ih nazivaju u Radničkij fronti, postrojavanje svoje vojske najavili na službenoj web stranici Autohtone hrvatske stranke prava. U pozivu je, između ostalog, stajalo da će “pokazati komunistima i četnicima kako se voli Hrvatska”,

 Nakon toga su pozvali postrojavanje časnika te isto najavili na službenoj web stranici Autohtone hrvatske stranke prava, a nije dugo trebalo da se oglasi i Radnička fronta.

‘Poručujemo svim fašistoidnim snagama u Hrvatskoj, koje svojom ultrareakcionarnom zločinačkom ideologijom žele očuvati hrvatski tajkunistan takav kakav jest ili od njega načiniti još nazadnije mjesto, da im nećemo dopustiti da neometano marširaju ulicama naših gradova”, poručili su iz Radničke fronte i inicijative Protiv fašizma.

Pozvali su sve antifašistički orijentirane pojedince, organizacije i udruge da im se u nedjelju priključe kako bi svi zajedno poručili da fašizam u Hrvatskoj neće proći.


Komentari