‘CRNA I BIJELA ALKA’: Glazbenica pokazala sestru Tamaru, obožavatelje oduševila sličnost

Alka Vuica sa sestrom (Foto: Instagram)

Pjevačica i kantautorica Alka Vuica (59) na Instagramu je podijelila fotografije sa sestrom Tamarom. Obožavatelji su odmah primijetili sličnost.

Alka je sa sestrom Tamarom pozirala u Umagu povodom njezinog rođendana. Skupa su nazdravile i pozirale jedna pored druge sa sunčanim naočalama.

“Uzaludan pokušaj fotkanja sa mojom sestrom Tamy za njezin rođendan”, našalila se Alka u opisu fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

Obožavatelji su Tamari zaželjeli sretan rođendan i primijetili da su sestre jako slične. “Plava i crna Alka”, komentirala je jedna pratiteljica. “Pa iste ste, samo je ona crna”, našalila se druga. “Nevjerojatna sličnost između crnke i plavuše”, složili su se drugi.

Alka je prije toga objavila fotografiju kako uživa u Umagu dok u naručju drži pekinezera. Tamara s obitelji živi u Umagu, dok Alka već godinama živi u Zagrebu. Prošlo ljeto objavila je da je iznimno ponosna na sina Ariana, koji je ostvario međunarodni uspjeh produkcijom albuma prerano preminulog repera Juice Wrlda.

“Najvažnije je vjerovati u svoju djecu, pomagati im da odaberu svoj put i svoj život. Biti im potpora, a ne prepreka, biti im savjetnik, a ne kritičar, biti im pri ruci i kad je teško shvatiti što žele i kuda idu… Dragi moj Sine, čestitam na velikom uspjehu i želim ti još puno osvojenih top ljestvica i kod nas i u cijelom Svijetu!”, napisala je Alka tada na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)


Komentari