COSMOPOLITAN CAFFE I WINE BAR: Tombola i tematska večer protiv nasilja nad ženama

Facebook

U povodu 8. ožujka, Međunarodnog dana žena, naša mala zajednica iz caffe-wine bara Cosmopolitan ( Bogovićeva 1) u suradnji s udrugom Ženska pomoć sada priređuje prigodnu proslavu kojoj je cilj skrenuti pažnju na nasilje u obitelji nad ženama i djecom koje je, na žalost, unatoč društvenim naporima u porastu.

Ne okrećimu glavu od njihovih suza!  Stanimo, udružimo se, pružimo ruku slabijem svaki dan, a 8. ožujka pomozimo i simbolički i istinski okupljanjem u našem kafiću u Bogovićevoj 1 (19 sati) gdje priređujemo tombolu čiji ćemo cijeli prihod, kao i dio prihoda od prometa, donirati za skrb žena i djece, žrtava nasilja u obitelji.

Na druženju s nama bit će uz mnoge javne osobe, naše stalne goste, i Marijana-Zrinka Jegrišnik, predsjednica udruge Ženska pomoć sada, pa pozivamo i novinare da s gospođom Jegrišnik porazgovaraju o mučnoj i bolnoj temi nasilja u obitelji, o njezinim i iskustvima njezine udruge, te kako i mi kao pojedinci možemo pomoći slabijima i ugroženima.

Ne podcjenjujte mogućnost svoga doprinosa, jer svaki glas i svaka pružena ruka su dragocijeni. Pridonesimo da čuju: NE TRPI NASILJE, NE SPUŠTAJ GLAVU, MOŽEŠ I ZASLUŽUJEŠ BOLJE – NISI SAMA, TU SMO ZBOG TEBE.

Dobro nam došli…


Komentari