ČITATELJI SU REKLI SVOJE Najveći problemi Zagreba su neuređeni urbanistički plan, odvoz smeća i – vlast, prethodna i sadašnja!

Panorama zagreba (foto: Davor Pongracic / CROPIX)

Puno je problema s kojima se Zagreb suočava u posljednje vrijeme, od kojih je, barem prema mišljenju čitatelja, smeće i njegov odvoz.

Po pitanju smeća naši čitatelji su složni pa gotovo polovica od preko 300 komentara u samo pola dana, navodi kako je odvoz smeća i prljavost zagrebačkih ulica ključni problem njihovog grada. No, jedna čitateljica posebno je ogorčena zbog “potpune zbrke u GUP-u”.

Komentari čitatelja (foto: screenshot)

Navodi kako se se uništava zelenilo, a nove i moderne zgrade nastaju na mjestu nekadašnjih “toplih i starih radničkh kvartova”. Drugi se pak komentator osvrnuo na Zagrepčane koji “ne razdvajaju otpad ili ga ostavljaju pored kontejnera”, zaključio je da je problem u “ljudima”.

Komentari čitatelja (foto: screenshot)

Smeće ja glavni problem, a slijedi javni prijevoz

Drugi su se pak osvrnuli na veliki problem života u glavnom gradu, a to je skupoća komunalija, kao i loš javni prijevoz i premalo pješačkih zona. Drugi stavlja sliku smeća i kratko piše “ni danas nije ispražnjeno”.

Komentari čitatelja (foto: screenshot)

Jasno našli su se i oni koji su spremni na šalu, pa se tako istaknuo komentar – “u moru problema najveći je što Zagreb nema more”.

Komentari čitatelja (foto: screenshot)

Također, jedan od komentara bio je i kritika netransparentnosti vlasti i kolike su im plaće, a drugi su komentirali kako je problem u stari strukturama koje “ne vole ovaj grad”.


Komentari