CIJEPILA SE PRVA OSOBA U HRVATSKOJ: Kaže da je presretna, a uputila je važnu poruku svima!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

“Aničić Branka, upravo sam cijepljena, pozdravljam sve prisutnen a posebno gospodina premijera i cjelokupno političko društv”, rekla je prva cijepljena osoba u Hrvatskoj koja je inače umirovljena farmaceutska tehničarka.

Iznenađena je tolikim brojem fotoreportera i medija, no nije previše uzbuđena, no napominje kako je osjećaj nevjerojatan.

“Presretna sam jer sam prva, da se konačno cijepimo i da krenemo u neki normalniji život, nadam se da će to biti ubrzo”, napominje.

“Brzo je cjepivo došlo, brže nego što smo se nadali, trebamo to što prije prihvatiti. Cijepljenje nisam ni osjetila, kao da ništa nije ni bilo. Možemo se vratiti aktivnostima, uživati u parkovima, a nadam se da će brzo doći normalna situacija”, poželjela je Branka Amičić.

“Zbog obitelji i starijih ljudi bi se trebali cijepiti, to je jedino rješenje da možemo normalno živjeti. Volim nordijsko hodanje, malo sam uskraćena, ali nadam se da ćemo ponovno uživati u životu”, rekla je i dodala kako su joj najveće veselje u životu praunuci.

“Pozdravljam Milu i Antonija, moje praunuke u Selinama kraj Starigrada”. rekla je.


Komentari