Cijela priča je prečudna: ‘Frendici je u tramvaju prišla gospođa i onda je uslijedio šok’

Sanjin Strukic/PIXSELL

Svatko ima pravo izraziti mišljenje i dijeliti svoje priče s javnošću na društvenim mrežama. Tako se je danas korisnica ohrabrila u jednoj grupi podijeliti svoju neobičnu priču iz zagrebačkog tramvaja.  Objavu prenosimo u cijelosti.

“Molim za objavu, ako smatrate važnim… Hvala.
Proslijeđujem što se danas dogodilo frendici: gospođa na fotki “ordinira” po tramvaju i traži za poziv. Moja prijateljica se smilovala, budi dobar-pojedi govno. Long story short; zvala je prvo jedan broj, pa informacije, pa treći (da bi pozdravila nečiju djecu) na što joj je frendica oduzela mobitel. Žena je nastavila tražiti po tramvaju od ostalih, a u međuvremenu je frendici prišao čovjek koji je cijelo vrijeme sjedio pokraj njih, predstavio se kao inspektor/policajac/štagod ne pokazujući identifikaciju i navodeći kako on tako sjedi i promatra… Kaže on da frendici sad hakeri mogu prisluškivati mobitel i doći do podataka, pokupiti novce s računa Itd.
E sad, pošto je cijela priča prečudna, zanima me jel netko doživio nešto slično, postoji li stvarno mogućnost da ovu moju opljačkaju na neki način ili su svi ludi?”,
stajalo je u objavi korisnice.

 

Izvor: Facebook screenshot


Komentari