ČESTO MU SE ‘OMAKNE’! Svi gafovi našeg najpopularnijeg novinara (VIDEO)

Facebook

Zoranu Šprajcu izletio još jedan “biser”.

Zoran Šprajc na 8.Weekend Media Festivalu u Rovinju dobio je laskavu titulu najpopularnijeg novinara u Lijepoj našoj. Naime, struka je ocijenila kako je on definitivno najpopularniji, dok je po gledateljima zasjeo na drugo mjesto.

Bilo kako bilo, njegovo lice ispred malih ekrana često izaziva kontroverze jer je sklon dobaciti oštru kritiku ili pak iznijeti svoj osobni stav o gorućim pitanjima svekolikom pučanstvu. Sličan scenarij odigrao se prije dva dana kada mu je u eter izletila psovka. Nakon što je nabrojio koji modeli automobila imaju problem sa softverom izletjela mu je i psovka: “u p…. materinu”.

https://www.youtube.com/watch?v=4U8a7a8TRxA

Nakon toga se na fan page Facebook profilu ispričao: “Tko radi taj i griješi. Još jednom isprike gledateljima” i pokupio salve pozitivnih komenatara. Jedna komentatorica je istaknula kako je uvijek simpatičan i originalan, a drugi su se nadovezali.

“Obožavam iznošenje vlastitog stava, pa makar to bila i psovka….koja se zapravo nije ni čula kako treba… Direkt gledam isključivo radi Šprajca…..”, rekla je Vlatka.

“Zato jer je ljudina. Zato jer je spontan. Zato što je svoj. Zato ga volim.”, nadodao je Fausto.

U svakom slučaju ovo nije njegov prvi javni “izlet” , pa su tako neki kreativci na Youtube postavili dva videa s naslovima “Best of Zoran Šprajc” iz vremena kada je još radio na HRT-u.

https://www.youtube.com/watch?v=v24TasGPbJw

Ima li istančan smisao za humor pogledajte sami. Ovakvi primjeri i javno iznošenje stava vrlo su česti u američkim medijima stoga definitivno možemo zaključiti kako je Šprajc jedan od onih koji je u korak sa svjetskim trendovima.


Komentari