CEO KONFERENCIJA ZA MLADE: Razbijanje mitova o uspjehu uz zanimljive govornike i životne priče

Facebook

Na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu 7. studenog 2015. održat će se CEO (Career and Entrepreneurship Opportunities) konferencija za mlade.

CEO predstavlja godišnje događanje koje povezuje mlade s uspješnim ljudima koji ih pozitivnim primjerima motiviraju na proaktivan pristup poduzetništvu i razvoju karijere razbijanjem mitova o uspjehu i usvajanjem novih znanja i vještina.
CEO konferencija u Zagrebu izazvala je veliki interes javnosti. Osim uspješnih poduzetničkih i životnih priča ispunjenih snažnim emocijama koje će ispričati vrhunski govornici i mladi poduzetnici, organizirat će se i bogata nagradna igra.
Stoga, želite li iz prve ruke saznati kako pretvoriti ideju u biznis, kako se jedna žena snašla na čelu Uprave jedne hrvatske pivovare, kako biti uspješan konzultant, ili pak, čuti životnu priču nekadašnje manekenke, a danas uspješne novinarke u inozemstvu, prijavite se na CEO konferenciju i budite dio priče.

Svoje priče ispričat će Vedran Antoljak (glavni partner Sense Consulting), Miljenko Vaić (Nestle, Country Manager za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu), Ida Pandur (Entourage), Branka Slaveska (Heineken Hrvatska), Fani Stipković (novinarka), Luka Abrus (5 minuta), Krešimir Dvorski (Nextbike), Ivan Brezak Brkan (Netokracija & Meme Media) te gost iznenađenja.
CEO konferencija je najveći regionalni projekt za mlade koji se održava u 4 države, 8 gradova i na 9 fakulteta. U konferencijama sudjeluje 2500 sudionika, 80 govornika, više od 200 medijskih kuća i preko 150 kompanija i organizacija koje su direktno uključene u projekt.

Konferenciju organizira Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Sarajevu, a održava se pod pokroviteljstvom Razvojne agencije Zagreb.
Uz Zagreb, CEO konferencije 2015 bit će organizirane i u Beogradu, Podgorici, Sarajevu i drugim gradovima u BiH.

www.ceokonferencija.com


Komentari