Čarobni prsti MAKSIMA MRVICE nakon četiri godine ponovo u Zagrebu! (VIDEO)

Facebook

Maksim Mrvica prvi put nakon 2012. godine održat će koncert u Zagrebu.

Koncert jednog od najboljih svjetskih pijanista održat će se 16. veljače 2016. s početkom u 20 sati u velikoj dvorani KD Vatroslava Lisinskog.

Iznimno popularan u cijelom svijetu, Maksim Mrvica svakim novim koncertom potvrđuje svoj zvjezdani status, a duga stanka koju je imao u Zagrebu najbolja je pozivnica svima onima koji vole glazbu te odlična prilika da među posljednjima prisustvuju završetku velike promotivne turneje njegova novog albuma Croatian Rhapsody koju je do sada vidjelo preko 70 tisuća ljudi.

Kako je riječ o jedinstvenom umjetniku izuzetnog talenta svjedoči i činjenica kako ga njegova izvedba, Flight of the Bumblebee (BUMBAROV LET), u kojoj odsvira čak 16 noti u sekundi uvrštava među najbrže prste svijeta, a cijelu izvedbu odsvira za nevjerovatno brzih 56 sekundi što je najbrže na svijetu odsvirano do sada.

Kako je riječ o vrhunskom glazbeniku, svjedoči i činjenica kako je Maksim Mrvica uz rasprodane koncerte u 2015. godini postao i ambasador dva svjetski poznata brenda Yamaha i Staralliance što je samo potvrda njegove glazbene vrijednosti i izuzetnosti.

Njegovi albumi prodani u više od 4 milijuna primjeraka u čak 57 zemalja širom svijeta.

https://www.youtube.com/watch?v=UJK4S2xvGkk


Komentari