Bunjac za Zagreb.info: ‘Gušili su ga i zaokrenuli mu ruku, ja sam pokušavao spriječiti da ga ozlijede’

Screenshot Facebook

S obzirom na sinoćnji incidet u Saboru i prijetnje smrti koje je uputio Branimir Bunjac stražarima, kako prenose mediji, pitali smo ga za komentar o tim prozivkama.

“To je jednostavno zamjena teza. Nismo se mi maknuli sa svojih mjesta u Saboru nego je straža došla k nama. Znači oni su na nas nasrnuli. Bila bi prijetnja da smo mi sišli s naših mjesta i otišli nekome, međutim mi smo ostali na našim mjestima”, kaže Bunjac.

Prepričao je detaljno tijek događaja koji su doveli do spornih izjava.

“Straža je prvo meni otkinula mobitel iz ruke, a uopće nisam imao nikakvu stegovnu mjeru. Znači, u tom trenu svi zastupnici koji su bili u dvorani su snimali, a samo meni je istrgnut mobitel iz ruke – to je očiti čin nasilja” prepričava Bunjac te nastavlja:

“Da bi nakon toga ti isti stražari počeli gušiti Ivana Pernara i zaokrenuli su mu ruku. On je počeo vikati da ga to boli. U tom trenutku sam ja jednostavno pokušao olabaviti stisak tih stražara da ga ne ozlijede, a s druge strane sam rekao tom drugom stražaru da me ne napada”.

Ističe da su oni bili napadači, a sada se žele prikazati kao žrtve te da je najveći problem što je cijeli problem zakuhao nalogodavac Milijan Brkić koji je pobjegao iz dvorane kad se sve to dešavalo.

Komentari

loading...