BUDITE NA OPREZU! Mate Rimac objavio mamine poruke i poslao važno upozorenje

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Mate Rimac, domaći poduzetnik, osnivač i vlasnik tvrtke Rimac automobili, na svom je Facebook profilu obavijestio pratitelje kako se širi nova prijevara povezana s njegovom tvrtkom. Pokazao je poruke koje je dobio od mame i pritom sve upozorio da budu na oprezu.

Njegova majka, Zdenka Rimac, proslijedila mu je poruku koju je dobila od prijateljice. “Firma se zove TradeVtech, pitaj Matu je li s njima potpisivao ugovor o prodaji dionica. Ona je meni poslala link IPO Rimac Automobili. Zanima me da li su oni prava firma ili ne, tj. da ne varaju ljude. Ako oni nisu, pitaj ga s kim je dogovarao. Pa da se raspitamo i kupimo nešto dionica kad dođe vrijeme na to”, stoji u poruci koju je Zdenka Rimac proslijedila sinu.

Mate joj je kratko odgovorio: “To je neka prevara”, a ona je napisala kako će o tome obavijestiti osobu od koje je dobila upit.

Razgovor s majkom objavio je na svom Facebook profilu uz opis “Čuvajte se prevaranata”.  “Ljudi budite pametni, kad dionice budu na burzi kupujete preko brokera, nitko na svijetu, pa ni sam Mate ne može prodavati ‘ispod ruke’, nije #BugattiRimac zastava pa da se to tako kupuje!”, “Lešinari uvijek pokušavaju iskoristiti priliku”, “Aaaaaaaaajme Mate, pa znaš ti koliko stvari i spamova meni stiže od ‘tebe’?! Pratim te sto godina (od BMW-a još), pa imaju algoritme i trpaju mi sve moguće vezano za tvoje ime, a veze sa tobom nema!”, pisali su mu pratitelji.

Foto: Mate Rimac/Facebook

Inače, početkom ovog mjeseca Rimac je u Dubrovniku predstavio svoju Neveru. #Nevera je serijski auto, otkrili smo finalnu verziju tog auta, koji sad kreće u proizvodnju i isporuku kupcima. U sljedećih nekoliko mjeseci završava homologacija. Ono što je zanimljivo kod auta jest da pomiče granice”, izjavio je tada za Dubrovački vjesnik.

Poručio je i da se radi o najsnažnijem serijskom autu ikad, s čak 1900 konjskih snaga, ispod 2 sekunde od 0 do 100, ispod 9 sekundi na četvrt milje. Ima i najbrže punjenje s 500 kilovata.

Komentari