Brzo i jednostavno: Pronašli smo zbilja dobre ideje za izradu božićnih ukrasa

Pixabay

Zimski blagdani idealno su vrijeme za stvaranje čarobne atmosfere u domu. Bilo da je riječ o dnevnom boravku, hodniku ili pak spavaćoj sobi, vlastoručno izrađeni ukrasi zasigurno će doprinijeti božićnom duhu. Donosimo dvadeset ideja koje će vas inspirirati da se u izradi ukrasa okušate i sami, piše InDizajn.

Umjesto uobičajenog božićnog drvca, predlažemo da razmislite i o izradi improvizirane verzije zimzelenog stabalca. Ono može biti tek kreativan dodatak pravom božićnom drvcu ili simpatičan odmak od tradicionalnog bora. Imate li manjak mjesta u stanu, ovakva zidna verzija pokazat će se kao pun pogodak.

Pinterest
Pinterest

Dnevnu ili spavaću sobu možete ukrasiti postavjanjem grane iznad kreveta ili trosjeda. O granu objesite uobičajene ukrase za bor.

Pinterest

Stare kuglice koje su vam dosadile možete “osvježiti” umatanjem u novu tkaninu.

Pinterest

Jedan od najjednostavnijih načina dekoriranja je korištenje češera. Možete ih koristiti kao ukrase za bor, a dovoljno ih je tek ukrasiti kakvom mašnom ili sjajnim sprejem.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

I obična čaša može biti pravi božićni svijećnjak – ukrasite je grančicama i prilijepite ih uz stijenku čaše.

Pinterest

Uvijek popularna tehnika kaširanja lako se može primijeniti i na božiće kuglice. Novinskim papirom oblijepite kuglice, a zatim i posprejajte sjajnim lakom. Možete koristiti bilo koji drugi papir, poput karti, papira za umatanje i slično.

Knjigoljupci koji jednostavno nemaju kamo s knjigama ove sezone mogu ih iskoristiti i za izradu bora.

Pinterest
Pinterest

Kod kuće zasigurno imate stare boce – zašto ih ne biste oslikali i bali im nov izgled?

Pinterest

Komentari