‘BRZI I ŽESTOKI’ DOLAZE U ZAGREB: Legendarna utrka održat će se u lipnju kod Velesajma

Utrka se iz Velike Gorice seli u Zagreb, na Aveniju Dubrovnik kod Velesajma.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u Gradskoj upravi sastao se s organizatorima utrke ubrzanja Brzi i žestoki, predvođenim predsjednikom AK Brzina Dariom Ljubičićem radi dogovora o održavanju utrke u Zagrebu, 4. i 5. lipnja, javlja Automobili.hr.

”Ova utrka okuplja oko 300 sudionika iz BiH, Mađarske, Srbije, Slovenije i drugih zemalja koji se natječaju u četiri kategorije. Očekujemo oko 20.000  posjetitelja i vjerujemo da ćemo napraviti spektakl kakav Zagreb zaslužuje”, rekao je Ljubičić koji se dobrim vijestima odmah pohvalio i na Facebooku.

Toliko sam sretan da ne znam od kud krenuti pa ću krenuti od početka-logično. Od kad sam krenuo sa utrkom Brzi & Žestoki…

Posted by Dario Ljubičić on 23. ožujka 2016

Grad će osigurati sve što je potrebno

Voditeljica podružnice Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić napomenula je da su svi događaji koji doprinose održavanju Zagreba na nivou jedne od svjetskih i europskih destinacija i vodeće Europske destinacije dobrodošli, podsjetivši da se početkom travnja održava Zagreb Auto Show.

Grad će osigurati sve što je potrebno za sigurnost utrke i gledatelja, kao i organizaciju prometa i javnog prijevoza 4. i 5. lipnja zbog zatvaranja prometa na trasi utrke – od ulice Većeslava Holjevca do križanja Kajzerica-Trnsko u oba smjera.


Komentari