Bravo! Predivna gesta i ideja mlade Zagrepčanke pokrenula pravu akciju i digla građane na noge

FOTO: Wikimedia

Naš grad ima veliko, humano srce, a njegovi dobročinitelji su ti koji nesretnim sugrađanima pomažu da prebrode još jedan tmuran dan. Osnovne ljudske potrebe nešto je što mnogima i danas nedostaje. Nemaju topli obrok, pitku vodu, krov nad glavom… No, Zagreb je ponovno pokazao svoje najljepše lice, potkrijepljeno hvalevrijednom, nesebičnom gestom.

Ovaj put riječ je o Ivani Zeba koja je u grupi Zakaj volim Zagreb objavila kako ona i još nekoliko djevojaka iz njezina susjedstva žele pokloniti haljine, cipele raznih veličina i kompletno šminkanje maturanticama koje si to ne mogu priuštiti.

Pridružile su im se, kaže, i vizažistice iz drugih kvartova, a sve zainteresirane ili potrebite pozvala je da joj se jave u inbox. Dodala je i da se nada da će naći i frizerku pa da mogu druge djevojke na maturu ispratiti sretne i u kompletu.

 

Njezini sugrađani bili su i više nego oduševljeni ovom srčanom, nesebičnom i predivnom gestom, a u komentarima se javilo i nekoliko frizerki spremnih pomoći i pružiti svoje usluge kako bi zajedno razveselile maturantice.

Bravo, djevojke! :)


Komentari