BRANITELJI IZ SAVSKE ŽESTOKO PO MILANOVIĆU! ‘Izazivanje incidenta je njegov jedini program’

Facebook

Branitelji iz Savske 66 odgovorili su na gostovanje premijera Zorana Milanovića na Jabuci TV.

Zbor udruge veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruga specijalne policije iz Domovinskoga rata javnosti su se obratili priopćenjem povodom izjave premijera Milanovića o tome da šator u Savskoj 66 – smrdi, a priopćenje branitelja prenosimo u cijelosti.

”U nedavnom gostovanju na Jabuka TV predsjednik Vlade Zoran Milanović rekao je da šator u Savskoj – u kojem su branitelji i najteži invalidi Domovinskog rata prisiljeni boraviti već godinu dana zbog njegove politike – smrdi.

Iako ta izjava ponajviše govori o elitističkom predsjedniku vlade i njegovom kućnom odgoju, ona je samo nastavak dosadašnjih Milanovićevih omalovažavanja hrvatskih branitelja. Podsjetimo se, Domovinski rat Milanović nazvao je građanskim, Hrvatsku slučajnom državom, a branitelje niskoobrazovanom sirotinjom.


Mi, hrvatski branitelji i najteži invalidi Domovinskog rata, pokazali smo svoju hrabrost i dostojanstvo onda kada je bilo najpotrebnije. Danas imamo slobodnu i samostalnu Hrvatsku u kojoj Zoran Milanović može sjediti u premijerskoj fotelji i s visoka gledati na one čija mu je žrtva i hrabrost to omogućila.

Konačno, pozivamo hrvatske branitelje Domovinskog rata da ne nasjedaju na provokacije Premijera na odlasku jer su uvrede i izazivanje incidenata njegov jedini program.”, stoji u priopćenju koje potpisuje Dražimir Jukić i Josip Klemm.

Komentari

loading...