BRANIO SE, ALI NIJE MU PROŠLO: Mioković smijenjen s mjesta predsjednika Studentskog zbora, ’Podmeću mi…’

Foto: Facebook

Mladi HDZ-ovac, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, Mihovil Mioković smijenjen je s te pozicije i to natpolovičnom većinom glasova.

Kako javljaju iz Studentskog zbora, za smjenu je bilo 28 članova, dok ih je dvoje bilo suzdržano pa dodaju kako je time Miokoviću izglasano nepovjerenje. Iz tog razloga smijenjen je, a na njegovo mjesto, doduše kao privremeni vršitelji dužnosti predsjednika Zbora, imenovan je najstariji član skupštine Marko Mimica.

Ipak, sjednica nije prošla monotono, iz Zbora navode kako su članovi Skupštine imali brojna pitanja, a Mioković je nudio odgovore.

“Vjerujemo da će novi saziv Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu biti još aktivniji u provođenju projekata i transparentniji od samoga početka te da se ovakva situacija u Studentskom zboru više nikada neće ponoviti”, zaključili su iz Zbora na svojoj Facebook stranici.

Podsjetimo, Mioković je za Dnevno rekao kako mu netko podmeće te kako je očito bio pretransparentan. Dodao je i kako je to uobičajen način trošenja novca te kako su isto trošili i prethodnici.

Komentari