Braća (6 i 7 godina) uzeli baki ključeve od automobila i poginuli

Ilustracija: Pixabay

Stravična nesreća dogodila se u ruralnom okrugu Jackson. Dva brata iz Missourija poginula su nakon što su uzeli ključeve automobila svoje bake i krenula u vožnju.

Andy Bell iz Missouri državnih autocesta rekao je da su dječaci, stari samo šest i sedam godina, napustili kuću u automobilu, vozili se kroz polje, a zatim krenuli na županijsku cestu, piše Daily Mail. Vjeruje se da je stariji brat bio za volanom kada se nesreća dogodila, a sedmogodišnji vozač na kraju je izgubio kontrolu nad automobilom te se odvezao preko ruba nasipa, u ponor, gdje se automobil potom zapalio.

Istražitelji kažu kako se automobil kretao na istoku cestom East Blue Mills u blizini grada Kansas City, kada je sišao s desne strane ceste, udario u zemlju i odletio u zrak. Patrola za autoceste vjeruje da je automobil udario u zaštitnu ogradu, a potom se srušio na zemlju prije nego što je drugi put odletio u zrak. U nesreći su poginula oba djeteta, a u petak su oko 16.20 sati proglašeni mrtvim. Ni jedno dijete u trenutku sudara nije bilo vezano sigurnosnim pojasom, prenosi Večernji list.

Komentari

loading...
-->