BLESSFOOD-VEČERA S PORUKOM: Ugledni gospodarstvenici pomažu autističnoj djeci

autism.ehoow.net

Slijedeća „Večera s porukom“ vodi u Zadar.

Najslušanija i najpopularnija radio postaja u Hrvatskoj, Narodni radio bio je domaćin „Blessfood-Večere s porukom“ u zagrebačkom restaurantu Lido na Jarunu, a prikupljena sredstava s večere donirat će se Udruzi „Senzori“ koja se pomaže djeci koja pate od senzornih poremećaja.

Uloga moderatorica večere u Lidu pripala je najpoznatijim voditeljica s Narodnog radija- Doris Pinčić Rogoznica, Nives Čanović i Tatjani Jurić.

”Narodni radio od početka podupire projekt Blessfood „Večera s porukom“. Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo mogli biti domaćin večere na kojoj su se prikupljala sredstva za rad Udruge Senzori. Nadam se da smo time barem malo   pomogli štićenicima Udruge, djeci sa senzornim poremećajima,  te da smo uspjeli senzibilizirati javnost i društvo o problemu s kojim se susreću ova djeca i njihovi roditelji u svakodnevnom životu.”,  rekao je direktor Narodnog radija Josip Pleslić.

”Fenomenalna večer i sjajno društvo. Udruga „Senzori“ se bavi pomoći djeci koja imaju poremećaj spektra autizma. Nudimo im terapijsku skrb za djecu ali i pomoć i savjetovanje roditeljima. Sredstva ćemo utrošiti za nabavu orerapojske opreme i za angažiranje novog terapeuta”, rekao je Slaven Vujić, predsjednik Udruge „Senzori“.

”Ovo je jedan sjajan projekt koji pokazuje da humanost nema granica. Cilj je pomoći najmlađima, djeci i to u svakom pogledu. HEP kao društveno odgovorna kompanija se rado odaziva na takve akcije i ponosni smo što možemo pomoći”, rekao je Saša Dujmić, član uprave HEP-a.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Slijedeća „Večera s porukom“ vodi u Zadar, gdje će u subotu, 5.prosinca o.g. u hotelu Funimation Club Faklensteiner Zadar, gdje će domaćin biti Hrvatski vaterpolski savez, te će cijela večera bit organizirana kao tradicionalna Noć hrvatskog vaterpola. Sredstva će se prikupljati za Udrugu za Down sindrom Zadarske županije.[/box]


Komentari