Biznis akademija powered by Tele2 ima svojeg pobijednika

Foto: PR

Na nagradni natječaj koji su organizirali 24sata i Tele2 odazvalo se više od 115 malih tvrtki i obrtnika, a pobjednik natječaja je tvrtka Nutricius d.o.o. iz Sesveta sa svojim specijaliziranim portalom www.burzahrane.hr Osvojili su medijsku kampanju u iznosu 100.000 kuna na platformama 24sata i Tele2 tarifu RASPALI s BEZBROJ GB na godinu dana.

“Drago nam je da se tvrtka Nutricius d.o.o iz Sesveta sa svojom Burzom Hrane prijavila na natječaj. Žiri je osvojila funkcionalnošću, jednostavnom primjenom i pozitivnim utjecajem na društvo. S obzirom na to da je ovo jedini hrvatski internetski portal za domaće kupce i proizvođače, oduševio nas je njihov pristup poslovanju i vjerujemo da će im ova nagrada pomoći u daljnjem širenju na tržište”, poručuju iz Tele2.

 Burzahrane.hr jedini je specijalizirani internetski portal koji izravno omogućuje prezentaciju, prodaju i kupnju proizvoda domaćih proizvođača hrane, pića i ostalih proizvoda na dnevnoj bazi. Također, direktno omogućuju komunikaciju kupaca s proizvođačima, a kako sami kažu, ova će im nagrada pomoći da se što bolje eksponiraju na tržište.

 Kako bi svi obrtnici i poduzetnici na jednom mjestu dobili alate za razvoj poslovanja, u sklopu Biznis akademije powered by Tele2, omogućene su im edukacije o digitalizaciji, s posebnim naglaskom na digitalni marketing i prodaju putem interneta. Zahvaljujući radionicama, video edukacijama i člancima na temu digitalizacije, svakodnevno imaju priliku naučiti više o financijama, marketingu i prodaji te podići svoje poslovanje na viši nivo.

 Tarifa BIZNIS RASPALI s opcijom BEZBROJ GB pokriva sve poslovne potrebe korisnika u domaćoj komunikaciji: neograničene pozive, SMS poruke i surfanje. No, ako potrebe poslovanja nalažu čestu komunikaciju s inozemstvom, onda je odlična tarifa RASPALI INOZEMNO s BEZBROJ GB koja korisnicima osigurava neograničene minute, SMS poruke i surfanje unutar Hrvatske, dok je za komunikaciju s drugim državama članicama EU dostupno 100 minuta za pozive iz Hrvatske prema EU, neograničeni pozivi i poruke unutar EU roaminga te čak 10 GB za surfanje u EU roamingu. I to sve za 189 kuna mjesečno.

 Zahvaljujući tome, poslovni korisnici ne trebaju razmišljati o potrošenim minutama i gigabajtima, već im je omogućeno da  se fokusiraju na razvoj svog poslovanja.


Komentari