Bivši Dinamovac i srebrni ‘Vatreni’ pozvao sve mlade vjernike na svečani hod središtem Zagreba

Foto: HKM

Drugu godinu zaredom organizira se Antunovski hod mladih, a ove godine će se održati 6. lipnja.

Hodu će započeti u svetištu svetog Antuna u Sesvetskim Selima, župi u kojoj je odrastao i ministrirao i bivši Dinamovac i hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić.

Nakon svete mise u 15 sati mladi će krenuti prema Svetom Duhu, a zaustavit će se i u Dubravi kod hercegovačkih franjevaca dok će središnji događaj biti na Trgu bana Jelačića.

Kovačić se uključio u ovaj projekt mladih pozvavši sve da se priključe hodu.

 


View this post on Instagram

 

Dragi mladi!😁 Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić poziva sve mlade da se pridruže ovogodišnjem Antunovskom hodu koji će se održati 6. lipnja. Hod će započeti u svetištu svetog Antuna u Sesvetskim Selima, župi u kojoj je Mateo odrastao i ministrirao. Nakon svete mise u 15 sati mladi će krenuti prema Svetom Duhu, a zaustavit će se i u Dubravi kod hercegovačkih franjevaca dok će središnji događaj biti na trgu bana Jelačića. Kovačić je prepoznao ovaj hvalevrijedan projekt koji mladi spremaju već nekoliko mjeseci, a ni trenutna situacija neće zaustaviti da se Bog proslavlja ulicama Zagreba. @mateokovacic8 #budiFRAjer😉 #antunovskihodmladih #evangelizacijska16670 #DDV #OFMConv #svetiantunpadovanski

A post shared by fra Stjepan Brčina (@stjepanbrcina) on

Komentari

loading...
-->