Bivša žena poznatog hrvatskog nogometaša brutalno izvrijeđala sadašnju: ‘Dabogda se raspala, k***tino. Snimaj me još 15 puta’

Ilustracija (Foto: Guliver)

Zbog vrijeđanja sadašnje supruge bivšeg muža, jedna se 27-godišnjakinja našla na sudu. Da stvar bude još bizarnija, riječ je o bivšoj supruzi poznatog hrvatskoj nogometaša.

Sve se dogodilo još u ožujku 2020. godine, kada je 27-godišnjakinja u razgovoru sa bivšim suprugom njegovoj tadašnjoj djevojci rekla: “Boli me k**c, kurvetino raspala, dabogda se raspala, skupa s njim, uživajte u svojoj idiotariji”.

No, nije stala na tome.

“Raspala kurvetina, snimaj me još 15 puta da sam ti rekla da si raspala kurvetina, skupa sa svojim kopiletom koje držiš u tom stanu, možete slobodno nazvati muriju, možete me slobodno tužiti, možete raditi što god hoćete”, nastavila je s vrijeđanjem 27-godišnjakinja, navodi se u presudi.

Na sudu je poricala krivnju i istaknula da nije bila upozorena da se razgovor snima. Naglasila je i da je tog dana zamolila bivšeg supruga da makne fotografije zajedničkog djeteta s Instagrama jer prethodno nije za to nije tražio odobrenje.

Sadašnja supruga nogometaša na sudu je izjavila da joj se 27-godišnjakinja javila putem Instagrama i zatražila od nje da ukloni fotografiju djeteta jer će ju u protivnom prijaviti pravobraniteljici za prava djece, prenosi Danica.

Tada je uslijedio kobni telefonski razgovor, a sve je završilo s uvredama.

“On joj je rekao da će sve snimiti, da bi ona rekla da može slobodno snimati te me nazvala kurvetinom, kalašturom, rekla mi je dabogda se raspala, a za moje dijete da je kopile”, istaknula je sadašnja supruga poznatog nogometaša, što je potvrdio i on sam.

Također je od strane MUP-ovog Centra za kriminalistička vještačenja Ivan Vučetić, ustanovljena autentičnost snimke na mobitelu.

Zbog kaznenog djela klevete, 27-godišnjakinja je proglašena krivom i kažnjena s 50 dnevnih dohodaka, odnosno ukupno 10.000 kuna. No, kazna je uvjetna i ne mora je platiti ako ne ponovi takav incident u roku od dvije godine. Presuda je također nepravomoćna pa se može žaliti na nju.

Komentari