Bivša zagrebačka domina otkrila sve detalje svoje vatrene afere s Borisom Rogoznicom: ‘I just wanna tuc tuc’

Alex Ognjena (36) živi u Zagrebu. Atraktivna je kantautorica koja bi željela svojom glazbenom karijerom na kojoj radi proteklih nekoliko godina prometnuti se u hrvatsku Lady GaGu. Stilom odijevanja i oponaša ekscentrični stil američke dive, pišu 24sata.

View this post on Instagram

Svatko bira svoja sredstva da postigne ono što želi. Neki biraju sredstva kojima dobro rukuju, drugi biraju sredstva kojima sigurno osvajaju. Treći biraju ona koja imaju malu vjerojatnost, ali zato savjest čistu, četvrti ne rade ništa, ali zato vješto kritiziraju. I dok nam sile života diktiraju da sami zamahom krila biramo vlastiti let- nekako ipak od drugih očekujemo da definiraju svakom od nas naš klonirano poseban identitet. U kukanju tako nekima prođu najljepši dani života, proklinjući i slijedeći one koje im kroje da ne valja, a hvaleći one koji su životom platili njihovu privilegiju da u udobnosti doma, dosljedni u apatiji i dalje troše najbolje dane nezasluženog, rajskog života. #blonde #domination #stopala #feet #croatia #alexognjena #hathor #dobilisteštostetražili

A post shared by Alex Ognjena 🎶🖌🏩 (@alexognjena) on

“Na jednom takvom predavanju prije otprilike tri, četiri godine upoznala sam i Borisa Rogoznicu. Nisam isprva znala tko je on jer još tad nije imao toliko gaža koliko ih ima danas”, započela je ona svoju priču o strasnoj aferi koja je uzburkala hrvatsku javnost.

“Nedugo nakon što smo se upoznali počeli smo se i nalaziti. Nije nam baš bilo lako dogovarati zajedničke susrete, ali znali smo se uskladiti i naći kod njega u stanu. On je još tad živio s tadašnjom suprugom, no isprva je to od mene skrivao. Slučajno sam na jednom od naših druženja u njegovu mobitelu vidjela fotografije neke žene i pitala ga tko je ona. Tad mi je priznao da je oženjen”, kazala je Ognjena i time priznala kako je ipak bila upućena u to da je Boris oženjen što joj, izgleda, nije smetalo za vrijeme navodne afere koja je trajala od 2016. sve do 2019. godine.

Boris joj se često povjeravao i otkrivao joj bračne nesuglasice na koje je nailazio u braku s poznatom voditeljicom Doris Pinčić Rogoznicom s kojom je u braku i dobio dvoje djece.

Ovaj vatreni par nije se libio ni slati uzbudljive poruke, a redovito su si slali i erotske fotografije.

“I just wanna tuc tuc”, poručio joj je jednom prilikom na što je ona odgovorila kako izgleda savršeno da se smjesti kraj njega ili na njega.

“Ne znam da li bi ti bilo ugodno sjediti na tako tvrdom”, dovršio je tad Rogoznica.

 

 

 

Komentari