Bit će svega ovog tjedna: Pripremite se na oborine i visoke temperature

FOTO: Pixabay

Nikud bez kišobrana i sunčanih naočala.

U početak novog tjedna upratila nas je kiša zbog koje je ponedjeljno jutro bilo lakše za podnijeti. Najviša današnja temperatura biti će 28 stupnjeva, te će cijelog dana biti pretežno vedro s nekoliko oblaka na nebu. Vjetra ili neće biti, ili će on puhati vrlo slabo.

Već u utorak stiže preokret, najniža temperatura će biti 16, a najviša 30 stupnjeva. Cijelog dana će biti promijenjivo oblačno uz malo kiše, a vjetar će biti slab do umjeren jugozapadni. I dan nakon, u srijedu nastavit će se tmurno proljetno vrijeme. Ponovo će biti pretežno oblačno uz kišu, a temperature će se spustiti do 24 stupnja. Vjetar će biti slab do umjeren istočni.

U četvrtak će temperature ostati podnošljive i neće se penjati preko 25 stupnjeva, ali cijelog dana biti će pretežno vedro i sunčano. Vjetra ne bi trebalo biti.

Petak će biti nešto oblačniji, ali temperature će se ponovo popeti na 31 stupanj. Situaciju će dodatno pogoršati to što vjetra neće biti.

I subota i nedjelja biti će sunčane i vruće bez padalina i bez vjetra. Temperature će se penjati do 32 stupnja, pa je možda najbolje držati se hlada i ledenih napitaka.

FOTO: meteo.hr
FOTO: meteo.hr


Komentari