‘Bio je dobra duša Trnovčice’ Prerani odlazak bivšeg nogometaša Rudeša, iza sebe je ostavio suprugu i dvoje djece

Foto: NK Rudeš Facebook

U 44. godini preminuo je bivši igrač nogometnog kluba Rudeš i dobri duh kvarta Trnovčica. Od Marija Budimira oproštaju se njegovi susjedi i bivši suigrači. Iz sebe je ostavio suprugu i dvoje djece.

“Prerano smo ostali bez još jednog čovjeka koji je puno napravio za naš klub. Mario Budimir, bivši igrač NK Rudeša je preminuo u 44. godini života. laka ti bila hrvatska zemlja Mario. Posljednji ispraćaj će biti u petak 28. siječnja u 13.20 sati na Mirogoju”, napisali su iz NK Rudeš.

“Svi zajedno ćemo paziti na tvoja anđela”

“Nažalost imamo jednu tužnu vijest… jučer nas je napustio naš dragi susjed, prijatelj, suigrač i prije svega veliki gospodin. Napustio nas je naš dragi Buda. Za one koji su ga slabije poznavali Mario Budimir bio je dobra duša našeg kvarta, uvijek vedar i nasmijan, ali takve valjda i Bog najviše voli imati u društvu pa ga je pozvao k sebi. Nedostajat ćeš nam puno prijatelju, vjerojatno će puno vremena proći dok shvatimo da više nisi među nama, ali srest ćemo se mi opet jednog dana na nebeskim terenima gdje ćemo ponovno skupa zaigrati nogomet i popiti pivu. Ovim putem također želimo izraziti sućut obitelji našeg prijatelja uz obećanje da ćemo svi zajedno paziti na tvoja dva anđela Stipu i Mirka. Počivaj u miru prijatelju dragi. Posljednji pozdrav od tvojih veterana”, oproštajna je poruka iz Trnovčice.

Komentari