Bezobrazni i agresivni ZET – ovci: Hoće li im netko konačno stati na kraj?

velikagorica.com

Agresivni ispadi ZET – ovaca postali su dio zagrebačke svakodnevnice.

Prije dva dana opet smo svjedočili ispadu jednog ZET – ovca koji se neopravdano izderavao na putnicu. Ističemo opet jer su agresivni ispadi ZET – ovaca postali dio zagrebačke svakodnevnice.

Tako je u svibnju u javnosti odjeknuo događaj koji se zbio na velikogoričkoj liniji. Naime, vozač busa napao je ženu s djetetom u kolicima jer nije imala novca za kartu. Vozač je potom izašao iz svog prostora i rekao kako neće krenuti dok ona ne kupi kartu. Sasuo je salvu uvreda na njezin račun, između ostalog rekavši i “Seljanka, imaš dijete, a nemaš za kartu!”, nakon čega su se putnici ponudili kupiti joj kartu.

Nepunih mjesec dana od incidenta u busu za Veliku Goricu došlo je do još jedne takve situacije na liniji 205. Ovog puta vozač nije htio otvoriti srednja vrata da majka s kolicima uđe u autobus. Nakon intervebncije putnika vozač je vrata otvorio odbio joj je prodati kartu uz popratne prijetnje.

Već u srpnju Zagrepčane je zgrozio fizički napad ZET – ovca na jednog putnika. Nakon kraće prepirke, pomahnitali ZET – ovac s letvom je nasrnuo na ovog putnika.

Kolovoz je, doduše, prošao bez većih incidenata, no zato su ZET – ovci obilježili i rujan. Naime, prije dva dana imali smo prilike pogledati video kako vozač ZET – ovog busa urla na jednu gospođu zbog – pekinezera.

Na svaki upit o ovakvim ispadima iz Holdinga odgovaraju na isti način. Uz ispriku obećavaju da će provjeriti sve okolnosti događaja te da će poduzeti sve da se incident ne bi ponovio. Unatoč tome, incidenti se konstantno ponavaljaju, a bahatim i agresivnim ZET – ovcima, čini se, nitko ne može stati na kraj.

Je li vrijeme da Holding konačno poduzme neke konkretne mjere? Obratili smo im se s ovim upitom, a njihov odgovoru objavit ćemo po primitku.


Komentari