BESPLATNO LJETOVANJE ZA DJECU iz zagrebačkih obitelji slabijeg imovinskog stanja

hr.wikipedia.org

I ove godine besplatno ljetovanje za djecu iz zagrebačkih obitelji slabijeg imovinskog stanja.

Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i ove je godine za vrijeme ljetnih praznika organizirao besplatno ljetovanje za 1185 djece iz obitelji slabijeg imovinskog stanja koja su u evidenciji Ureda i Centra za socijalnu skrb Zagreb kao korisnici pomoći.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Upisi se vrše u prostorijama Ureda na adresi Nova cesta 1 do 30.06.2016. godine.[/box]

Djeca se upućuju na ljetovanje u odmarališta Zagrebačkog holdinga d.o.o. Podružnice „Vladimir Nazor“ i to „Cvrčak“ u Dugoj Uvali, „Stoimena“ u Crikvenici, „Zlatokrila“ u Velom Lošinju i „Loda“ u Skradinu.
Ljetovanje je potpuno besplatno, u trajanju 7 dana, djeci je osigurana puna pansionska usluga s tri glavna i jednim međuobrokom, boravak u odmaralištima u grupama od deset do dvanaestero djece uz cjelodnevni pedagoški rad i nadzor stručnih suradnika, 24 – satna zdravstvena skrb u odmaralištima i u suradnji sa najbližom zdravstvenom ustanovom, te mnoštvo odgojnih, obrazovnih, kulturnih i zabavnih sadržaja.

Tijekom boravka djeci su organizirane dramsko scenske, likovno kreativne, ekološke, glazbeno plesne i istraživačke radionice te niz sportsko rekreativnih aktivnosti. Program rada je definiran, ali je ostavljena mogućnost prilagodbe s obzirom na broj i dob djece te vremenskim uvjetima.


Komentari